We create, develop and execute our client's successful digital transformation
Wij zijn een team van IT-experts
We werken als team om diverse digitale transformaties te definiëren, te ontwikkelen en uit te voeren.
We delen dezelfde drive en passie voor code en zijn niet bang om onze handen vuil te maken.

Bij XQTING geloven we dat geweldige mensen een geweldige werkplek verdienen.
Autonomie

Werken op afstand, op kantoor, tijdens kantooruren of om een deadline van onze klant te halen? Wij hebben alles in huis om onszelf een moderne werkplek te noemen.
Diepgaande kennis
We zijn er trots op dat we de uitdagingen waar bedrijven voor staan begrijpen en praktische, effectieve oplossingen kunnen bieden die echte resultaten opleveren. Wat u ook nodig hebt, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.
Innovatie
Ons streven naar innovatie gaat verder dan onze softwareoplossingen. We zijn toegewijd om op de hoogte te blijven van digitale transformatie trends en technologieën, zodat we de best mogelijke oplossingen kunnen blijven leveren aan onze klanten.
"In de vier en een half jaar dat ik hier werk, heb ik me nooit verveeld. Elk project is volledig nieuw, wat voor een leuke afwisseling zorgt. We krijgen enorm veel vrijheid in onze job, zolang de code maar klopt!"
- Tom Moeseke - Software wizard XQTING
Maak kennis met onze missie
XQTING is opgericht door een team van veteranen uit de technologische industrie. Ons team bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, ontwerpers en business experts die toegewijd zijn aan het leveren van innovatieve software oplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Bij XQTING begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom hanteren we voor elk project een persoonlijke aanpak. Onze softwareoplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, zodat zij het maximale uit hun investering halen.
Deze klanten realiseerden een digitale transformatie
Laat u inspireren door de verhalen van onze medewerkers
Ben jij onze volgende software expert? Solliciteer spontaan!