Discover our Boomi
Integration Services
Boomi, uw 'Integration as a Service (IaaS)' leverancier
XQTING heeft een strategische samenwerking met Boomi, de toonaangevende leverancier van Integration as a Service (IaaS) oplossingen, getekend. Dit partnerschap markeert het begin van nieuwe mogelijkheden en de uitbreiding van onze oplossingen om onze klanten zo steeds beter van dienst te kunnen zijn.

Wat betekent deze samenwerking concreet voor u?
Gestroomlijnde bedrijfsprocessen

Door gebruik te maken van Boomi's toonaangevende IaaS-platform helpen we u alle bedrijfsprocessen te stroomlijnen, ongelijksoortige systemen met elkaar te verbinden en datasilo's te elimineren. Bereik operationele efficiëntie en versnel uw digitale transformatie-initiatieven met onze geïntegreerde oplossingen.
Verbeterde inzichten in gegevens
Maak gebruik van de kracht van uw data met onze uitgebreide integratieoplossingen op basis van Boomi. Verbind naadloos uw applicaties, databases en systemen om realtime inzicht te krijgen in je bedrijf, waardoor datagestuurde besluitvorming en strategische planning mogelijk worden.
Snelle implementatie en schaalbaarheid
Met Boomi's cloud-native IaaS-platform kunnen we snel integratieoplossingen implementeren en schalen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om point-to-point integraties of complexe multi-cloud ecosystemen, wij beschikken over de expertise en technologie om uw succes te garanderen.
Vertrouwde samenwerking
Dankzij onze samenwerking met Boomi hebben we toegang tot hun uitgebreide resources, branche-expertise en voortdurende ondersteuning. U kunt er dus op vertrouwen dat ons team van vakkundige professionals u alle services en oplossingen van topkwaliteit kan bieden, ondersteund door de robuuste infrastructuur en voortdurende innovatie van Boomi.
"Als vertrouwde leverancier van geavanceerde oplossingen begrijpen we het cruciale belang van naadloze integratie in het huidige complexe bedrijfslandschap. Daarom hebben we onze krachten gebundeld met Boomi, een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van integratie, om onze klanten ongeëvenaarde IaaS-oplossingen te kunnen bieden."
- Jan Vidts - Oprichter XQTING
Dit is hoe wij uw digitale transformatie realiseren

Bij XQTING zijn we toegewijd aan het leveren van waardegedreven oplossingen die uw bedrijf in staat stellen om te gedijen in de onderling verbonden wereld van vandaag.
Dankzij onze samenwerking met Boomi kunnen we uitgebreide IaaS-oplossingen bieden die de kloof tussen systemen overbruggen, samenwerking bevorderen en bedrijfsgroei stimuleren.
Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze geïntegreerde oplossingen op basis van Boomi een revolutie in uw bedrijf teweeg kunnen brengen.

Samen kunnen we het ware potentieel van de gegevens en processen van uw organisatie realiseren!

Wilt u updates en nieuws ontvangen over onze oplossingen, diensten en realisaties? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren door de digitale transformatie van onze klanten
Klaar om uw digitale transformatie te realiseren?
Contacteer ons