Discover our Odoo open-source ERP offering
Odoo, de toonaangevende open-source ERP-tool (enterprise resource planning) voor kleine en middelgrote ondernemingen.
We zijn verheugd onze samenwerking met Odoo, de toonaangevende open-source ERP-tool voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), aan te kondigen. Als betrouwbare leverancier van bedrijfsoplossingen zijn we blij met Odoo samen te werken om zo onze gewaardeerde klanten krachtige en uitgebreide ERP-mogelijkheden te bieden.

Wat betekent deze samenwerking voor u?
Uitgebreide ERP-mogelijkheden

Toegang tot een breed scala aan geïntegreerde toepassingen, waaronder voorraadbeheer, verkoop en CRM, human resources, boekhouding, projectbeheer, productie en meer, allemaal binnen één platform.
Schaalbaarheid en flexibiliteit
Odoo's modulaire architectuur stelt bedrijven in staat om te beginnen met de functionaliteiten die ze nodig hebben en eenvoudig modules toe te voegen of aan te passen naarmate hun behoeften zich verder ontwikkelen.
Kosteneffectieve oplossing
Als open-source ERP-tool maakt Odoo dure licentiekosten overbodig en biedt het een kosteneffectieve oplossing voor KMO's met behoud van functionaliteit op bedrijfsniveau.
Betrouwbare ondersteuning en community
Als Odoo-partner hebben we rechtstreeks toegang tot het uitgebreide ondersteuningsnetwerk van Odoo en maken we deel uit van een levendige gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars, waardoor we snelle hulp en voortdurende verbetering kunnen garanderen.
"Als betrouwbare partner zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit diensten en ondersteuning aan onze klanten. Ons team van ervaren consultants werkt nauw met u samen om uw unieke bedrijfsbehoeften te begrijpen, Odoo aan te passen aan uw processen en doorlopende ondersteuning te bieden om de voordelen van deze krachtige ERP-tool te maximaliseren."
- Jan Vidts - Oprichter XQTING
Dit is hoe wij uw digitale transformatie realiseren


Odoo heeft zichzelf gevestigd als een wereldwijde leider in de ERP-markt en biedt een robuuste suite van geïntegreerde applicaties die kritieke bedrijfsprocessen stroomlijnen en automatiseren. Met zijn modulaire architectuur en gebruiksvriendelijke interface biedt Odoo kmo's een schaalbare en aanpasbare ERP-oplossing die tegemoet komt aan hun unieke operationele vereisten.

Door samen te werken met Odoo versterken we onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke waarde en oplossingen op maat van onze klanten. Deze strategische samenwerking stelt ons in staat om gebruik te maken van Odoo's geavanceerde technologie en uitgebreide functionaliteit om bedrijven te helpen hun activiteiten te optimaliseren, groei te stimuleren en hun doelen te bereiken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Odoo uw bedrijf kan transformeren!

Wilt u updates en nieuws ontvangen over onze oplossingen, diensten en realisaties? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!
Laat u inspireren door de digitale transformatie van onze klanten
Klaar om uw digitale transformatie te realiseren?
Contacteer ons