Customer case
Delta Engineering
Bouwen van een responsieve frontend om de voorraad te beheren en die integreert met het ERP-systeem via een zelf gedefinieerde middleware-oplossing.

Vanuit haar vestigingen in België, Roemenië en de VS levert Delta Engineering oplossingen aan multinationals en kmo's. Als ontwikkelaar, producent en installateur van hightech machines voor verpakking, kwaliteitscontroles en lekdetectie behoort het bedrijf wereldwijd tot de top. Een vlotte flow van de bedrijfsprocessen is voor Delta Engineering dan ook een must. Om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst - met een doorgedreven automatisering en een gecentraliseerde aansturing – werd XQTING ingeschakeld.
Efficiëntie verhogen met nieuwe softwarearchitectuur

Nieuwe processen, technologieën en andere uitdagingen vroegen om een optimalisering van de bedrijfsprocessen bij Delta Engineering. Daarvoor was een nieuwe softwarearchitectuur nodig, die bijkomende tools en functionaliteiten zou bieden én centraal zou worden aangestuurd. Samen met de interne specialisten van Delta Engineering werkten we dus een aangepaste architectuur uit en ontwikkelden we bijkomende componenten om de voorraden in België en Roemenië te beheren én de productie- en logistieke processen te optimaliseren. Ook de upgrade van het bestaande ERP-systeem – een complexe taak die de efficiëntie gevoelig zal verhogen – zullen we in goede banen leiden.

Stabiele applicatie, snelle updates

Om de efficiëntie te verzekeren maakten we gebruikt van de nieuwste technologie en ontwikkelden we de REST services in .NET Core 2. Die worden gehost op het Docker containerplatform van Delta Engineering, om snelle updates te garanderen. We zetten er ook een ElasticSearch-omgeving op, die alle applicatiegegevens verzamelt en analyseert. Een private container registry werd opgezet op het Microsoft Azure platform. Binnenkort neemt Delta Engineering ook Azure DevOps in gebruik, zodat de hele flow geautomatiseerd wordt. Een responsive front-end in Vue.js is beschikbaar voor desktopcomputers en mobiele toestellen, in dit geval Panasonic Touchpad handhelds. Zo kan Delta Engineering het meest geschikte toestel kiezen voor elke taak.
Onze samenwerking met Delta Engineering in het kort

Wat?
Optimaliseren van de software en het ERP-systeem om de efficiëntie binnen de Europese vestigingen te verhogen.

Hoe?
  • Een nieuwe architectuur, ontwikkeld in samenwerking met Delta Engineering, met bijkomende functionaliteiten en applicaties die de process flow optimaliseren.
  • Een stabiele, centraal geïnstalleerde applicatie die connectie-uitval overleeft en snelle updates mogelijk maakt.
  • Een grafische en gebruiksvriendelijke userinterface, geoptimaliseerd voor mobiele toestellen en desktopcomputers.
  • Makkelijk op te zetten test- en productieomgevingen die fouten in de productie helpen voorkomen.
Klaar om uw digitale transformatie uit te voeren?
Contacteer ons