Customer case
PVCP
Verzamelen en registreren van terugbelverzoeken in Genesys Cloud

Het begon in Avoriaz, waar de wieg stond voor het concept "toeristenverblijf". Via gerichte overnames, opening van honderden verblijven en parken met respect voor de omgeving, ontwikkeling van ambitieuze projecten met als doel te voldoen aan de verwachtingen van nieuwe generaties vakantiegangers, werd Pierre & Vacances – CenterParcs (PVCP) de Europese leider op het gebied van dicht-bij-huis vakanties.

De groep staat voor 4 merken: naast Pierre & Vacances en Centerparcs zijn dat ook nog Maeva en Adagio.

Pierre & Vacances – CenterParcs heeft 43.500 verblijven (appartementen, huizen en cottages) in 284 Europese bestemmingen. De 12.000 medewerkers realiseerden in het seizoen 20/21 een omzet van meer dan een miljard EUR.

XQTING werkte via onze partner Telenet Business mee aan de call back oplossing die door CenterParcs werd geïntroduceerd voor haar klanten. We creëerden een responsive webpagina waarop de klant een verzoek kan registreren om (terug)gebeld te worden. Omdat het om een éénmalige actie gaat, zorgen we ervoor dat de klant een unieke URL ontvangt via SMS. De URL kan tevens slechts één maal gebruikt worden.
PVCP gebruikt Genesys Cloud als contact center oplossing. De aanvragen van de klanten om opgebeld te worden moeten daarom via de beschikbare APIs geregistreerd worden in Genesys Cloud. Daarna zal Genesys op het aangegeven tijdstip automatisch een uitgaande call opstarten en toekennen aan een geschikte agent.

De oplossing laat PVCP toe om op zeer efficiënte wijze, snel in contact te komen met een doelgroep binnen hun klantenbestand. De klanten profiteren omdat ze het tijdstip vrij kunnen kiezen en de communicatiekost door PVCP wordt gedragen.

Alle handelsmerken behoren tot hun respectieve eigenaars.
Klaar om uw digitale transformatie uit te voeren?
Contacteer ons