Customer case
K-BusinessCom
Sterke, aangename en vertrouwde samenwerking

K-BusinessCom, een systeemintegrator die netwerkoplossingen en serviceoplossingen levert aan klanten, koos voor digitale transformatie. De grote uitdaging om oplossings- en klantgericht sterk in de markt staan en zo concurrentievoordeel te behalen, bracht Ralf Arweiler, Managing Director van K-BusinessCom Duitsland, met XQTING in contact.

2 jaar geleden zocht K-BusinessCom een betrouwbare partner om hun nood aan een slimme applicatie in te vullen. Via hun partners kwamen ze bij XQTING terecht. De start van een langdurige en fijne samenwerking!

K-BusinessCom maakte al gebruik van innovaphone als basis voor hun white label cloud-oplossing en vanuit deze technologie werd ook de gevraagde applicatie verder ontwikkeld. "Op basis van de app die XQTING reeds ontwikkelde, konden we nieuwe projecten binnenhalen die anders niet binnen onze mogelijkheden hadden gelegen", getuigt Ralf.

De volgende stap in de verdere samenwerking met XQTING resulteert waarschijnlijk in een nieuwe, geïntegreerde webshop. Maar daar blijft het niet bij. "Met partners zoals XQTING willen we ook in de toekomst blijven samenwerken om marktgerichte oplossingen te blijven ontwikkelen."

Wil je ook kiezen voor digitale transformatie, net als K-BusinessCom? Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om uw digitale transformatie uit te voeren?
Contacteer ons