Vraag een licentie aan als reseller
Voer de gegevens in, druk op de verzendknop, en wij nemen voor het einde van de volgende werkdag contact met u op.
Geef de naam van uw klant
Test licentie
Met de Admin API kunt u gebruikers- en andere objecten van uw PBX-installatie beheren. Het aantal gebruikers dat u bestelt, moet gelijk zijn aan het aantal gebruikersobjecten (objecten van het type gebruiker of leidinggevende) dat in uw centrale is gedefinieerd. U hoeft geen rekening te houden met wachtrijen of andere objecten. Als het aantal gelicentieerde gebruikers minder is dan het aantal gedefinieerde gebruikers, zal de admin API stoppen met functioneren en een fout genereren. Wanneer u extra gebruikers toevoegt aan uw PBX, heeft u mogelijks een nieuwe licentie nodig.
Met de RCC API kunt u oproepen afhandelen (maken, beëindigen, overnemen) en webhook meldingen over oproepen krijgen. Het aantal gebruikers dat voor de RCC API gelicentieerd is, is gelijk aan het aantal gebruikers dat u met deze API wilt controleren. Als u bijvoorbeeld 100 gebruikers in uw PBX hebt, maar slechts 40 gebruikers waarvoor u webhooks wilt ontvangen, moet u 40 gebruikerslicenties voor de RCC API bestellen. Als u de app in uw PBX configureert en meer gebruikers toevoegt dan het aantal dat gelicentieerd is, zal de RCC API een foutmelding geven. Het monitoren van gebruikers gebeurt via groepstoewijzing (zie de handleiding van de app), en het maakt niet uit welke gebruikers u aan de monitoringgroep toewijst, alleen het aantal gebruikers telt.
Met de Contacts API kunt u eenvoudig de entries in het innovaphone adresboek (v13r3) bijwerken. Het aantal gebruikers dat u bestelt moet gelijk zijn aan het aantal gebruikersobjecten (objecten van het type user of executive) dat in uw PBX gedefinieerd is. U hoeft geen rekening te houden met wachtrijen of andere objecten. Als het aantal gelicentieerde gebruikers kleiner is dan het aantal gedefinieerde gebruikers, zal de Contacts API stoppen met functioneren en een licentiefout teruggeven. Wanneer u extra gebruikers aan uw PBX toevoegt, heeft u mogelijk een nieuw licentiebestand nodig.