Customer case
Snom
Snom gebruikers ondersteunen dankzij de Snom Connect app

Bij XQTING zijn we trots op het ontwikkelen van applicaties die de gebruikerservaring verbeteren én bedrijfsprocessen helpen stroomlijnen. Eén van onze succesverhalen is de samenwerking met Snom, waarbij we de Snom Connect-app ontwikkelden om de functionaliteit van alle Snom-toestellen te verbeteren. Deze innovatieve oplossing sluit tevens perfect aan bij de behoeften van de Snom-gebruikers.

Snom Technology GmbH is een gerenommeerd Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van professionele VoIP (Voice over Internet Protocol) telecommunicatieoplossingen. Opgericht in 1996, groeide Snom uit tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardige IP-telefoons en communicatieapparaten voor organisaties van elke omvang. Het bedrijf staat gekend om zijn innovatieve benadering van telecommunicatie en biedt een uitgebreid assortiment producten die inspelen op de veranderende behoeften van hedendaagse bedrijven. De oplossingen van Snom kenmerken zich door hun betrouwbaarheid, dankzij geavanceerde functies en naadloze integratie in diverse communicatienetwerken. Met innovatieve toewijding blijft Snom een belangrijke rol spelen in het vormgeven van het landschap van IP-telefonie en geïntegreerde communicatie.

Onze ervaring met XQTING was uitzonderlijk. Op basis van onze vereisten en specificaties heeft hun team een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld die onze processen stroomlijnde en volledig aan onze verwachtingen voldeed. We raden XQTING ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit, technische expertise en toewijding om kwalitatieve oplossingen te leveren.
Mark Wiegleb, Head of Interop & Integration
In opdracht van Snom ontwikkelden we een uitgebreide Snom Connect-app om de mogelijkheden van Snom-apparaten te verbeteren, met nadruk op een optimale gebruikerservaring.

Laten we de belangrijkste kenmerken bespreken:

- Eenvoudige Firmware updates
De Snom Connect-app vereenvoudigt het proces van firmware-updates voor Snom-gebruikers. Beschikbaar op zowel Windows als macOS, zorgt de applicatie ervoor dat gebruikers moeiteloos hun apparaten up-to-date kunnen houden met de nieuwste ingebouwde software.
- Intuïtieve Gebruikersinterface

Bij het starten van de app worden gebruikers begroet met een gebruiksvriendelijke startpagina. Deze sectie biedt een uitgebreid overzicht van alle toestellen die zijn verbonden met de computer. In de toekomst streven we ernaar deze functie uit te breiden, zodat gebruikers met slechts één klik toegang krijgen tot apparaatspecifieke instellingen.
- Moeiteloze Firmware updates

De updatepagina binnen de app stelt gebruikers in staat software-updates naadloos te initiëren. Met slechts één klik op de updateknop zorgen gebruikers ervoor dat hun Snom-toestellen zijn uitgerust met de nieuwste firmware en beveiligingspatches.
- Meertalige ondersteuning

Met oog voor de wereldwijde gebruikersbasis van Snom integreerden we ook meertalige ondersteuning in de app. Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen talen, wat Snom-gebruikers over de hele wereld een gepersonaliseerde ervaring bezorgt.

- Aanpasbare instellingen

De settings pagina biedt gebruikers de flexibiliteit om app-specifieke instellingen aan te passen naargelang hun voorkeuren. Dit omvat zowel taalvoorkeuren als andere configuraties die kunnen worden afgestemd op individuele gebruikersbehoeften.
- Uitgebreide Helpsectie

Het navigeren door de Snom Connect-app maakten we toegankelijker dankzij de toevoeging van een helpsectie. Deze pagina behandelt veelgestelde vragen en biedt gebruikers directe antwoorden en begeleiding bij eventuele problemen.
Bij XQTING is onze missie om slimme applicaties te creëren die de functionaliteitsverwachtingen van gebruikers overtreft. De Snom Connect-app is het bewijs van onze toewijding om krachtige digitale oplossingen te bieden die niet alleen gunstig zijn voor organisaties, maar ook het gebruiksgemak verbeteren.

Heb je ook nood aan een innovatieve applicatie die je organisatie vooruit kan helpen? Laat het ons weten en zet vandaag nog jouw digitale stap!
Klaar om uw digitale transformatie uit te voeren?
Contacteer ons