Let's create, develop and execute your successful digital transformation
Hoe we u helpen
  • Software development
    U wil processen versnellen, uw medewerkers hebben nood aan ondersteunende tools, uw bedrijf heeft specifieke behoeften waardoor een standaard oplossing geen soelaas biedt...
    XQTING werkt samen met u een oplossing op maat uit; in the cloud, of toch liever on premise – u kiest.
  • System integration
    Zitten gegevens van uw klanten in diverse toepassingen, waardoor medewerkers kostbare tijd verliezen bij het beantwoorden van vragen van die klanten? Is er bij een adreswijziging van uw klant een update nodig in meerdere applicaties?
    XQTING realiseert integraties tussen bestaande bedrijfstoepassingen op basis van beschikbare APIs. Het gebruikt hiervoor haar eigen integration engine.
Al deze activiteiten kaderen in uw
digital workplace strategy.
Deze strategie moet ervoor zorgen dat uw medewerkers over de nodige tools en instrumenten beschikken om binnen de bedrijfscultuur en vanuit de beschikbare locaties zo efficiënt mogelijk te werken en uw klanten nog beter van dienst te zijn. Een goede digital workplace strategy zorgt o.a. voor betere samenwerking, hogere productiviteit, hogere klantentevredenheid, kostenreductie en kortere time to market.
En XQTING kan u daar bij helpen!
Met XQTING hebben we een partner gevonden die niet alleen over de nodige programmeervaardigheden beschikt, maar ook over vele jaren ervaring op het gebied van contactcenteroplossingen en Innovaphone PBX. De auto-provisioning-app "PhoneLink for Innovaphone" werd samen met Snom gedefinieerd en werd ontwikkeld door XQTING.
Mark Wiegleb, Head of Interop & Integration
Het was zeer aangenaam samenwerken met XQTING. Onze gezamenlijke meetings verliepen steeds in een positieve en constructieve sfeer. Niet enkel hun sterke technische competenties maar eveneens hun proactieve aanbevelingen om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen staken er voor ons met kop en schouders bovenuit.
Stijn Gielen, Head of IT Office, Yuzzu

Hoe wij werken?
1
Intakegesprek en situatie
Eerst en vooral willen we luisteren naar uw verhaal, en waar bij u de schoen wringt en u verbeteringen ziet
2
XQTING Scan
XQTING maakt een scan, definieert actiepunten en stelt indien nodig een proof of concept of oplossing voor
3
Project gedefinieerd?
Wij maken een duidelijke offerte die alles omvat wat er inbegrepen is in uw oplossing
4
Offerte goedgekeurd?
Wij gaan samen aan de slag, maken de planning op en werken een kwalitatieve softwareoplossing uit
Uw operationele efficiëntie verbeteren? Contacteer ons voor een verkennend gesprek.
Contacteer ons