XQi Engine
Het Zwitsers zakmes van XQTING om integraties te bouwen
De XQi Engine is een geavanceerde service om integraties tussen verschillende, bestaande applicaties te bouwen. Het stelt ons in staat om snel intelligente koppelingen te maken binnen uw bedrijfsomgeving. Zowel administratieve als productie-processen komen hiervoor in aanmerking. De verschillende modules die de engine opbouwen maken het mogelijk om complexe logica toe te voegen aan het integratieproces.
  • De XQi Engine draait on premise en in de private of publieke cloud; afhankelijk van uw behoeften en het beveiligingsbeleid van het bedrijf. Indien nodig kan XQTING de engine voor u hosten.
  • De XQi Engine helpt u om onafhankelijke systemen eenvoudig te koppelen en ICT-eilanden dichter bij elkaar te brengen.
  • Hij elimineert dubbel en repetitief werk en helpt u zo uw efficiëntie te verhogen.
  • Dankzij het ingebouwde intelligente flowmechanisme kan u bedrijfslogica toevoegen aan uw integratieprocessen.
  • Het is de basis van een echt geautomatiseerde digitale werkplek
De interne modules ondersteunen het toepassen van uw bedrijfslogica in uw integraties. Voorbeelden hiervan zijn de "timer" module voor het plannen van acties en de "flow" module voor het uitvoeren van tests, het splitsen van processen en het creëren van afhankelijkheden.

De externe modules verwijzen naar de standaardpakketten waarmee de XQi Engine integreert. Soorten modules zijn "messaging" voor het verzenden en ontvangen van SMS'en, e-mails, WhatsApp-berichten, "PBX" voor het integreren van (on-premise) telefoonsystemen, "database" voor het opslaan en ophalen van gegevens, "Collaboration" voor het delen van documenten, het bellen van mensen, het versturen van meldingen ... en "CRM/ERP" voor het opslaan en ophalen van klant(gerelateerde) informatie.
Lees artikels over de XQi Engine in onze blog.
Integratie werkt!
Met goed gekozen integraties kan men veel tijd besparen. Dit leidt tot een hogere efficiëntie en gelukkige medewerkers. Klanten profiteren er ook van omdat ze meestal sneller en slimmer worden bediend. Neem vandaag nog contact met ons op als u een integratieproject overweegt. Wij helpen u om het verder uit te werken.